<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2281179115458324&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PJ Andersson ny driftschef på EcoDataCenter

May 22, 2019

PJ Andersson blir ny driftchef på EcoDataCenters anläggning i Falun. Han tar över efter Håkan Morelius som går in i andra uppgifter, framför allt med att bygga och driftsätta fler datahallar. PJ kommer närmast från Falu Ventilation där han har varit platschef, och börjar sin anställning på EcoDataCenter den 1:a juli.

PJ_med_ram

– Konkurrensen om driftchefsrollen har varit stenhård och till slut var det PJ som var den mest lämpade av flera mycket kvalificerade kandidater. Med sitt starka engagemang för kundernas krav, kommer han att passa utmärkt i den kunddrivna verksamhet vi bedriver, säger Dan Andersson, ansvarig för EcoDataCenters anläggning i Falun, som genomfört rekryteringen av PJ.

– Jag ser fram emot att ta Håkans gedigna arbete vidare, säger PJ Andersson. Kundfokus är centralt för mig, liksom engagerade medarbetare. Bägge elementen finns redan på plats på EcoDataCenter vilket gör det extra roligt att kliva in i rollen.